SALTAT DE LLAGOSTINS.
Ingredients per a 4 persones:
½ gra d'all tallat a brunoise (tallat a dauets ben petits).
1 culleradeta de gingebre fresc tallat a brunoise.
4/5 cebes del platillo o xalotes tallades a juliana.
½ pebrot vermell a juliana.
8 llagostins nets, pelats i tallats a meitats.
Suc de 2 llimes.
1 bitxo petit fresc o sec.
10cl (1 tasseta de cafè) de mirin (vi d'arròs).
SOPA DE POLLASTRE I BLAT DE MORO.
Ingredients per a 4 persones:
1 pit de pollastre (d'uns 175gr) desossat i sense pell.
2 cullerades d'oli de girasol.
2/3 cebetes tallades a juliana fina.
1 pebrot vermell petit.
1 gra d'all laminat.
125gr de blat de moro escorregut (en gra o panotxetes).
1 litre de brou de pollastre.
2 cullerades soperes de mirin (o xerès).
1 bitxo petit fresc o sec.
2/3 cullerades de farina de blat de moro.
2 tomàquets madurs tallats a quarts sense llavors i fets rodanxes.
Sal i pebre.
TALLARINES CHAO MIEN.
Ingredients per a 4 persones:
1 gra d'all.
Una culleradeta de gingebre fresc.
2 cebes seques mitjanes.
1 pebrot verd estil italià.
1 pebrot vermell petit.
1 pastanaga.
½ carbassó.
Pasta de tallarines.
Salsa de soja (al gust).
Una culleradeta de sèsam torrat.
8 bolets deshidratats.
Un polsim de pebre de Sichuan.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada