divendres, 5 de juny del 2009

NIUS AMB POLLET

Ingredients:
1 ou de gallina.
1 oliva negra sense pinyol.
1 pastanaga (que no sigui gaire gran).
1 porro.
Pasta brisa.

Com es fa:
en primer lloc farem els nius estirant la pasta brisa damunt la taula; amb un cilindre tallarem una rodona de pasta i la posarem dins d'un motlle petit. Courem la pasta al forn durant 5 minuts a 160 graus. La deixarem refredar i la guardarem.
Ara farem la palla... agafeu el porro ben net i el talleu a fils ben primets, l'enfarineu una miqueta i el fregiu en un cassó amb una mica d'oli, quan comenci a daurar el retireu i el deixeu reposar damunt d'un plat amb paper absorvent. Ompliu els nius amb els xips de porro i... ja teniu un niu ple de palla!
Poseu una olla al foc amb aigua freda i l'ou de gallina. Quan arrenqui el bull, compteu 8 minuts exactes. Amb una escumadora, traieu els ous i passeu-los a un recipient amb aigua freda per tallar-ne la cocció. Un cop freds, peleu-los picant-los suaument damunt del marbre. Peleu la pastanaga. Talleu-ne els becs i aneu donant vida als pollets, tot col.locant la pastanaga i, amb trossets d'olives negres feu-ne els ulls.
Col.loqueu els pollets dins del niu i damunt la palla i... bon profit!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada