divendres, 5 de juny del 2009

PATATES FARCIDES I GRATINADES

1 Patata ben grossa.
¼ part d'una ceba tallada a daus.
2 cullerades de carn picada (60gr).
½ pastanaga petita.
1 culleradeta de salsa de tomàquet.
Un grapadet de formatge ratllat.
Una miqueta de sal.
Renteu la patata, poseu-la en un cassó, cubriu-la amb aigua i bulliu-la.
Peleu la pastanaga i talleu-la petita.
Poseu un xic d'oli en una paella, salteu la ceba tallada a daus i, quan comenci a estovar, afegiu-hi la pastanaga; aboqueu-hi la carn i deixeu sofregir un xic. Acabeu el farcit afegint-hi la salsa de tomàquet.
Punxeu les patates per veure si ja són fetes (han de quedar un pèl dures); retireu-les i talleu-les per la meitat. Amb una cullereta i molt de compte buideu-les un xic; farciu-les amb la carn, rectifiqueu de sal i poseu el formatge ratllat damunt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada