dimarts, 5 de maig del 2009

HOMMOS.
(puré de cigrons).
Ingredients per a 4 persones:
Una llauna de cigrons bullits.
Una cullerada de Tahin (crema de sèsam).
Una dent d’all.
El suc de mitja llimona.
½ got de llet (depenent de la textura).
Comí.
Sal.
Preparació:
aboquem els cigrons en un col·lador i n´extreiem l’excés d’aigua. Els passem en un recipient juntament a la llet, els alls i el suc de llimona. Ho batem amb el túrmix.
afegim la resta de productes a la barreja anterior. Tastem i anem rectificant de sal i llimona. Si volem aconseguir una textura més cremosa ho podem rectificar de llet i afegir-n´hi més; mentre que si volem aconseguir una textura més densa i espessa ho haurem de rectificar de Tahin.
Un cop tenim la crema al gust ho passarem per un colador xinès, així el puré ens quedarà més net i sense grumolls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada