divendres, 5 de juny del 2009

AMANIDA FRESCA DE PASTA

Ingredients per a 4 persones:
400gr de pasta d'espiral.
125gr de blat de moro.
16 tomàquets xerri.
1 pot de formatge fresc estil “Burgos”.
Sal i pebre.
Un polsim d'orenga.
Olivada (olives i oli d'oliva).

Elaboració.
Poseu un cassó al foc amb aigua i una mica de sal, espereu a que comenci a bullir i aboqueu-hi la pasta. Deixeu-la coure uns deu minuts (o segons indiqui el fabricant). Un cop cuita, coleu-la i refredeu-la sota un bon raig d'aigua freda. Reserveu la pasta barrejada amb una mica d'oli d'oliva (evitareu que s'enganxi).
Netegeu els tomàquets petits i talleu-los a quarts, talleu també el formatge fresc a dauets petits i barregeu-los al bol on hi teniu reservada la pasta. Aboqueu-hi també el blat de moro i barregeu bé.
Assaoneu amb sal i pebre, i aromatitzeu amb l'orenga.
Amaniu amb l'olivada. La podeu fer tallant les olives, barrejant-les amb una mica d'oli d'oliva i trinxant amb la batedora elèctrica (túrmix).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada