divendres, 5 de juny del 2009

DIM-SUN

175gr de farina.
Un xic de sal.
3 cullerades d'oli vegetal.
6-8 cullerades d'aigua bullint.
Oli per fregir.
1 ou (opcional).

Barregeu la farina amb sal formant un volcà al centre de la taula de treball.
Afegiu un xic d'oli al centre i aneu abocant-hi l'aigua bullint, lentament, mentre barregeu bé la massa fins que us quedi amb una textura suau. Empolvoreu una mica de farina damunt la taula de treball per tal de que la massa no s'hi enganxi.
Un cop treballada la massa, embolcalleu-la amb paper film de cuina i reserveu-la a la nevera durant ½ hora.
Ja reposada, dividiu-la en 12 parts iguals, donant forma de cercle a cada part i repartiu el farcit al centre de cada massa. Pinteu amb ou el contorn de la massa, d'aquesta manera segelleu la massa i eviteu que el farcit surti.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada