divendres, 5 de juny del 2009

FIDEUÀ DE SÍPIA I GAMBES

Ingredients (per a 2 pax):
600 cc de fumet de peix 200 g de fideus del núm. 1 1 ceba 3 tomàquets de pera 3 grans d'all 3 ametlles 3 avellanes 100 cc d'oli de girasol 200 g de sípia, tallada en anelles primetes 15 gambes, segons butxaca (els caps i les cues separats)

Procediment:
Picar un gra d'all. Fregir-lo en l'oli de girasol molt suaument. Quan es dauri, afegir-hi els fideus i remenar-los fins que quedin rossos. Escórrer. Reservar. En una paella per anar al forn, fregir els caps de les gambes en 25 cc d'oli d'oliva. Retirar els caps i, en aquest oli, fer un sofregit amb la ceba i el tomàquet. Afegir-hi els calamarsets i deixar suar fins que estiguin tendres (5min.). Arrencar a foc fort la paella, afegir-hi els fideus, i quan estiguin ben calents, mullar amb el fumet que prèviament s'ha fet bullir. Remenar ràpidament, i afegir-hi les cues de gamba i la picada d'ametlles, avellanes i all. Tornar a remenar i fornejar 4 min. a 200º.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada