divendres, 5 de juny del 2009

QUICHE DE CEBA I BACON

Ingredients:
1 base de pasta brisa.
150gr de bacó fumat.
1 ceba mitjana.
3 ous.
200ml de crema de llet 36%mg.
Sal i pebre.
Formatge emmental ratllat.

Estireu la base damunt del motlle, punxeu-la i enforneu-la durant 30 minuts a una temperatura de 190ºC.
Elaboreu el farcit fregint el bacó, tallat a tires petites i en una paella a foc viu sense oli. Saltegeu un parell de minuts i reserveu.
Aprofiteu la mateixa paella, amb el greix sobrant de fregir el bacó, per confitar la ceba tallada a juliana fina. Deixeu-la suar a foc suau primer, afegiu tres cullerades d'aigua i apugeu el foc fins que adquireixi color torrat. Reserveu-la juntament al bacó.
Bateu enèrgicament els tres ous, afegiu-hi la crema de llet, assaoneu amb la sal i el pebre; aboqueu-hi la barreja de bacó i ceba i acabeu de remenar bé.
Aboqueu la barreja al motlle farcint la pasta brisa i repartiu el formatge ratllat per la superfície. Enforneu el motlle durant 25 minuts a 180ºC. Deixeu atemperar la quiche abans de desemotllar i porcionar-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada