divendres, 5 de juny del 2009

QUICHE DOLÇA DE POMA I IOGURT

(ingredients per a un motlle)
1 base de pasta brisa.
2 pomes.
2 iogurts naturals.
200gr de mató.
4 ous.
1 clara d'ou.
4 cullerades de sucre.

Esteneu la masa de pasta brisa dins del motlle, pinteu-la amb una mica de clara d'ou i enforneu-la a 200ºC durant 10 minuts. Retireu-la i reserveu-la.
Barregeu els iogurts, el mató, els 4 ous i el sucre dins d'un bol. Peleu i talleu una poma ben petita i barregeu-la amb el farcit del bol.
Introduïu la barreja anterior dins la pasta cuita.
Peleu i talleu a làmines l'altra poma i repartiu-la damunt de la tarta, acabeu la clara d'ou pintant la poma.
Enforneu la quiche a 150ºC durant 30 minuts.
Un cop cuita, espereu que refredi una mica abans de desmotllar i tallar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada